test
marți, iunie 18, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTCum s-a RĂZBUNAT timișoreanul ÎNNEBUNIT DE GELOZIE pe concubina din Brad

Cum s-a RĂZBUNAT timișoreanul ÎNNEBUNIT DE GELOZIE pe concubina din Brad

Un timișorean de 45 de ani a hotărât să se răzbune pe fosta concubină, o doamnă din municipiul Brad. La adăpostul întunericului, ca un adevărat bandit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, bănățeanul înnebunit de gelozie a tăiat cauciucurile și a spart parbrizul mașinii care aparținea tatălui fostei concubine. Poliția a pus gheara pe el în scurt timp.

Tatăl și-a găsit duminică dimineața mașina distrusă în parcarea amenajată din municipiul Brad

La data de 17 decembrie 2023, în jurul orei 10:45, la sediul Poliției Municipiului Brad s-a prezentat un bărbat care a sesizat faptul că în cursul nopții de 16/17 decembrie 2023, persoane necunoscute i-au tăiat anvelopele autoturismului și i-au spart parbrizul.

La faţa locului, s-a deplasat echipa operativă, care a constatat că bărbatul a parcat autoturismul într-o parcare amenajată, pe strada Republicii, din municipiul Brad, iar în cursul dimineții a observat că parbrizul autoturismului era spart, iar cele 4 anvelope erau tăiate, cu un corp ascuțit.

Poliția l-a înhățat pe bănățeanul răzbunător

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  distrugere și amenințare, în investigațiilor efectuate, au reușit să îl identifice pe cel bănuit de comiterea infracțiunii reclamate.

Acesta este un bărbat de 45 de ani, din  municipiul Timișoara, care se pare că a recurs la acest gest pentru a trimite un mesaj de amenințare față de fosta sa concubină, fiica proprietarului mașinii.

O noapte pe țambal cu amorezul și apoi la judecată cu el

În urma probatoriului administrat, față de cel în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 ore, bărbatul urmând să fie prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad, în vederea luării măsurilor legale.  

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente