test
sâmbătă, iunie 22, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTÎMPUȘCAT ÎN MAȘINĂ cu arma de vânătoare. Pușca s-a descărcat când vânătorii...

ÎMPUȘCAT ÎN MAȘINĂ cu arma de vânătoare. Pușca s-a descărcat când vânătorii au dat în gropi

Un bărbat de 46 de ani din Hunedoara a fost împușcat în picior cu arma de vânătoare, ținută neasigurată în mașina cu care se deplasa împreună cu colegul său de vânătoare. La o denivelare a drumului, pușca a căzut și s-a declanșat accidental.

La data de 17 decembrie 2023, în jurul orei 17:10, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Hunedoara, cu privire la faptul că se află în drum spre Spitalul Municipal Hunedoara, deoarece arma sa de vânătoare s-a descărcat accidental și a produs leziuni la piciorul stâng al unui bărbat de 46 de ani, din Hunedoara.

Cum s-a întâmplat accidentul

Polițiștii s-au deplasat la unitatea medicală, unde au luat legătura cu apelantul, care le-a relatat faptul că a participat, împreună cu bărbatul de 46 de ani, la o partidă de vânătoare organizată legal pe raza fondului de vânătoare Vețel.

În drum spre casă, în timp ce se deplasau cu un autoturism pe un drum neamenajat, pe raza localității Căoi, arma de vânătoare a bărbatului de 42 de ani, la o denivelare, s-a descărcat accidental (nefiind asigurată corespunzător) și l-a rănit în piciorul stâng pe bărbatul de 46 de ani (care era pasager în mașină, pe locul din dreapta-față).

Împușcatul a ajuns la spital și amândoi vânătorii sunt cercetați de poliție

Bărbatul rănit a fost preluat de personalul medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La fața locului s-a prezentat echipa operativă și polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, care au stabilit că cei doi bărbați sunt deținători legali de arme, iar partida de vânătoare a fost organizată legal.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și vătămare corporală din culpă, iar în funcție de rezultatul anchetei și cercetările ulterioare vor fi luate măsurile prevăzute de lege.

Totodată, armele de vânătoare și muniția aferentă, alături de alte mijloace materiale de probă, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente