sâmbătă, mai 4, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTA PRESIMȚIT că va găsi trupul fratelui său înecat în apele lacului....

A PRESIMȚIT că va găsi trupul fratelui său înecat în apele lacului. Așa s-a și întâmplat

Trupul tânărului de 23 de ani, înecat în apele barajului de la Sântămărie Orlea, a fost găsit, miercuri, după 10 zile de la dispariția sa.

Fratele său a avut o presimțire că îl va găsi și l-a rugat pe un pompier să-l ajute și să-l însoțească pe malul lacului, acolo unde l-au și găsit pe cel înecat.

Ce au comunicat pompierii hunedoreni despre strania întâmplare

Pompierii militari hunedoreni au extras, miercuri, din lacul de acumulare al barajului Hațeg, din Sântămăria Orlea, corpul bărbatului despre care s-a anunțat că ar fi fost posibil să se fi înecat în urmă cu 10 zile.

Apelul l-a numărul unic pentru apeluri de urgență, 112, a fost efectuat de un pompier al Detașamentului Hunedoara, aflat în timpul liber în Sântămăria Orlea, care s-a întâlnit cu fratele victimei și, la solicitarea acestuia, s-a deplasat în locul unde s-a presupus că s-a înecat bărbatul, să verifice dacă apa nu a scos corpul la suprafață.

Asta s-a și întâmplat, astfel că, în urma apelului telefonic, două echipaje de pompieri, din Hunedoara și Totești, s-au deplasat cu o barcă și cu o autospecială de intervenție, iar după scoaterea la mal a corpului bărbatului înecat a fost anunțată atât poliția cât și Serviciul de Medicină Legală. (ISU Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente