miercuri, mai 22, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATESENZAŢIONAL: O firmă a asfaltat dar nu a fost plătită, aşa că...

SENZAŢIONAL: O firmă a asfaltat dar nu a fost plătită, aşa că a raşchetat strada şi şi-a luat asfaltul înapoi

Câteva zeci de metri de asfalt, de pe o stradă din orașul Aninoasa, județul Hunedoara, au fost decopertați la puțin timp după ce au fost turnați – scrie Gazeta de Dimineaţă. 

Firma DRUPO nu şi-a primit banii pentru asfaltarea străzii, aşa încât a făcut operaţiunea inversă: a raşchetat asfaltul proaspăt turnat, l-a încărcat în camioane şi a plecat.

Totul pentru că două societăți, care au introdus canalizarea și magistrala de apă pe respectiva stradă, nu s-au înțeles asupra prețului asfaltării, cerut de DRUPO.

O firmă din Hațeg și una din Deva – Pro Metal și Metal Prod, au câștigat contractele pentru apă, respectiv canalizare. 

”Cele două firme s-au înțeles să pună jumătate jumătate, să asfalteze înapoi strada. Lucrarea fiind finalizată, toate bune. Ei bine, cele două firme, după asfaltarea străzii, nu s-au înțeles la prețul asfaltului. Firma care a făcut lucrarea de asfaltare a venit și și-a luat asfaltul. După ce a fost finalizată, a venit și a rașchetat jumătate de asfalt pe care l-a pus și a spus firmei cu magistrala de apă: refaceți voi”, a declarat primarul orașului Aninoasa, Nicolae Dunca, citat de gddhd.ro

citeşte mai mult pe Gazeta de Dimineaţă

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente