luni, mai 13, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieAdio, Brai-Cata! În Deva şi în centrul judeţului Hunedoara, de colectarea deşeurilor...

Adio, Brai-Cata! În Deva şi în centrul judeţului Hunedoara, de colectarea deşeurilor se va ocupa SUPERCOM

În atenția cetățenilor județului Hunedoara din Zona 3 Centru, respectiv următoarele localități:

Deva, Hunedoara, Orăștie, Călan, Geoagiu, Simeria, Băcia, Boșorod, Certeju de Sus, Cârjiți, Balșa, Hărău, Mărtinești, Orăștioara de Sus, Pestișu Mic, Beriu, Rapoltu Mare, Romos, Bătrâna, Bunila, Cerbăl, Ghelari, Șoimuș, Teliucu Inferior, Turdaș, Lelese, Lunca Cernii de Jos, Toplița, Brănișca, Burjuc, Dobra, Gurasada, Ilia, Lăpugiu de Jos, Vorța, Vețel, Zam.

Începând cu data de 24.10.2022, pe Zona 3 Centru va opera o nouă firmă de salubritate, Supercom SA.

Programele de colectare a deșeurilor vor rămâne neschimbate, asigurând serviciul după programele de colectare ale vechiului operator. – a comunicat Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Sistemul Integrat de Gestionare a Deșeurilor Judeţul Hunedoara.

Sâmbătă, 22 octombrie, în Piaţa Cetăţii din Deva, a avut loc prezentarea flotei de autospeciale pentru asigurarea serviciului de salubrizare din Zona de colectare 3 Centru.

Prezent la evenimentul de prezentare, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a declarat:

„Județul Hunedoara a fost printre primele din țară în care Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor a devenit funcțional și se numără printre puținele în care este operațional în proporție de 100%. Din păcate, ne-am confruntat cu probleme în câteva zone de colectare, motiv pentru care am fost nevoiți să luăm măsuri aspre.

Ziua de astăzi însă nu este despre trecut, ci despre viitor. Am încredere în profesionalismul celor de la SUPERCOM – care este unul dintre cei mai serioși parteneri ai județului nostru. Știu că această companie are capacitatea, puterea, dar și dorința de a asigura un serviciu la standarde ridicate, așa cum a demonstrat și cu alte ocazii.”

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente