miercuri, mai 22, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATETHRILLER hunedorean: A ameninţat CU FURCA în sala de păcănele, apoi s-a...

THRILLER hunedorean: A ameninţat CU FURCA în sala de păcănele, apoi s-a plâns că l-au fugărit CU TOPORUL

Luni, o seară agitată pe traseul Haţeg – Petroşani

Un bărbat de 38 de ani din Petroșani a avut o seară de pomină luni, 28 august. A început la Hațeg, unde a intrat într-o sală de jocuri înarmat cu O FURCĂ și a amenințat mai multe persoane. A plecat apoi la Petroșani, unde mai multe persoane l-au fugărit cu UN TOPOR, cu care i-au şi lovit maşina. Aşa că s-a dus la Poliţia Petroşani şi a depus plângere pentru că a fost agresat. Apoi a plecat acasă, cu satisfacţia muncii împlinite, dar poliţia l-a săltat marţi, căci nu spusese toată aventura din seara de luni.

Poliţiştii l-au prins astăzi pe neliniştitul din Petroşani

La data de 29 august 2023, polițiștii din cadrul Formațiunii Investigații Criminale Hațeg, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Investigații Criminale Hunedoara, au depistat și reținut pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Petroșani, bănuit de comiterea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea de obiecte periculoase.

Cine ridică furca, de topor va pieri

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul respectiv, în seara zilei de 28 august 2023, a intrat într-o sală de jocuri situată în orașul Hațeg având asupra sa o furcă și a recurs la amenințări la adresa mai multor persoane, tulburând ordinea și liniștea publică.

Bărbatul în cauză este cel care a sesizat Poliția Municipiului Petroșani la data de 28 august a.c., în jurul orei 22.30, cu privire la faptul că a fost amenințat de mai multe persoane pe o stradă din Petroșani, ulterior fiindu-i provocate distrugeri autoturismului.

Noapte binecuvântată pe ţambal

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, iar în cursul zilei de mâine va fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hațeg, în vederea luării măsurilor legale.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg și cei ai Poliției Municipiului Petroșani continuă cercetările în ambele cazuri, urmând a fi stabilite toate circumstanțele în care au fost comise faptele și dispuse măsurile legale față de cei implicați.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente