Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
joi, septembrie 19, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieMINUNE MARE: După ȘAPTE LUNI de încordări, amărâtul de giratoriu din Hațeg...

MINUNE MARE: După ȘAPTE LUNI de încordări, amărâtul de giratoriu din Hațeg ar putea fi finalizat

Drumarii de la DRDP Timișoara au anunțat luni, 16 septembrie, că lucrările de construcție ale sensului giratoriu din Hațeg ar putea fi finalizate, dacă vor fi condiții meteo favorabile.

A fost nevoie de nu mai puțin de ȘAPTE LUNI pentru a se ajunge la acestă fază a lucrării iar șantierul a îngreunat substanțial traficul la intrarea în Hațeg dinspre Deva, pe tot parcursul sezonului estival, pentru turiștii care se îndreptau spre Munții Retezat, Parâng sau atracțiile din Țara Hațegului și Valea Jiului.

Comunicatul DRDP Timișoara:

”La sensul giratoriu care se amenajează în Hațeg, pe DN 66, la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu și Nicolae Titulescu, a început așternerea stratului final (de uzură), s-au făcut insulele separatoare de trafic, s-au montat stâlpi de iluminat, borduri și se amenajează accesurile la unitățile comerciale din zonă. De asemenea, se lucrează la inelul central al sensului giratoriu.

În funcție de condițiile meteo, lucrarea se va finaliza în cursul acestei luni.

Antreprenor: Asocierea Ebens Blue Bau Lugoj și Viarum-Vita SRL Hunedoara.” 

În momentul în care s-a dat ordinul de începere a lucrărilor, drumarii își luau angajamentul (contractual) ca lucrarea să fie terminată în TREI luni. A fost nevoie de ȘAPTE luni – și tot nu este gata:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente