test
sâmbătă, iunie 22, 2024
No menu items!
AcasăCultură2016, SCANDAL la Straja. Cum s-a prăbușit turismul în județ

2016, SCANDAL la Straja. Cum s-a prăbușit turismul în județ

ȘTIREA: În noaptea de sâmbătă spre duminică, 6 februarie 2016, interlopul Palesică, de 33 de ani, a bătut mai multe persoane într-un local din stațiunea montană Straja, județul Hunedoara. Una dintre victimele sale, lovită cu pumnii în față până ce și-a pierdut cunoștința, a fost o tânără salvamontistă, Miruna Inel. Tânara de 21 de ani a fost scoasă pe brațe din bar. Palesică a continuat agresiunile, fară să fie oprit de ceilalți clienți, chiar dacă la masa la care s-a așezat se afla și un jandarm montan. A fost imobilizat, de jandarmi si polițiști, după ce a bătut trei oameni, iar în final a fost reținut și arestat preventiv.

Presa locală, care a relatat incidentul, a fost acuzată că a contribuit, astfel, la prăbușirea turismului în județul Hunedoara. Ca să evităm o astfel de nenorocire, încercăm relatări alternative de la incident.

And the Oscar goes to… Hunedoara!

Miruna se mărită cu Palesică şi au doi copii. Jandarmul stă la masă în bucătărie şi fumează mereu. Într-o zi, Miruna îi cere lui Palesică să ducă gunoiul. Palesică e în maieu şi vrea să se uite la Antena 3. Miruna îi dă fulgerător două bucăţi în bot, Palesică leşină. Turismul în Valea Jiului se prăbuşeşte. Jandarmul e cercetat pentru fumat în spaţiu public. Şeful poliţiei judeţului e demis şi dat la câini (la Sibiu).

Miruna se mărită cu jandarmul. Jandarmul stă toată ziua la masă şi fumează. Pentru că nu face nimic, jandarmul e ales de PSD să candideze la Primăria Deva. Pentru că nu vrea să facă chiar nimic, jandarmul refuză. Văzând cît e de prost jandarmul, Palesică îşi dă doi pumni în gură şi cade grămadă. Turismul judeţean se prăbuşeşte, căci nimeni nu vrea să viziteze un judeţ plin cu proşti.

Jandarmul se mărită cu Palesică. Miruna stă la masă, se uită şi fumează. Din cauza fumului, jandarmul îi dă una în gură lui Palesică, Palesică îi trage două peste cur jandarmului. În poveste apare brusc şi poliţistul Sucilă, care îi f*te instant pe toţi, după cum îi e obiceiul. De frica violurilor în lanț, osemintele lui Arsenie Boca sunt mutate la Bucureşti. Turismul în judeţul Hunedoara se prăbuşeşte.

Turismul în judeţul Hunedoara se prăbuşeşte. Ca să bea şi să fumeze ceva, Palesică, jandarmul şi Miruna sunt obligaţi să meargă tocmai în tabără la Costineşti. De-acolo preia Bivolaru.

Turismul în judeţul Hunedoara se prăbuşeşte în orice variantă, n-ai ce-i face.

(fragment din volumul ”Muia în vremea răscoalei”)

Alin Bena

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente