marți, mai 14, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATECât mai durează episodul de IARNĂ, de când se încălzește în județul...

Cât mai durează episodul de IARNĂ, de când se încălzește în județul Hunedoara. Prognoza pentru o săptămână

Temperaturi neobișnuit de scăzute pentru această dată se înregistrează în toată țara. De joi, însă, meteorologii anunță schimbarea vremii.

Vremea în județul Hunedoara

Temperaturile încep să crească, iar în județul Hunedoara vor ajunge la 16 grade Celsius. Precipitațiile însă vor fi abundente, mai ales în zilele de vineri și sâmbătă.

De luni, vremea intră din nou într-un proces de răcire iar joi, 6 aprilie, temperaturile vor fi iarăși negative (-6C la Deva).

Prognoza detaliată pentru următoarea săptămână, în Deva

Sursa: foreca.com

Drumarii au avut de lucru, noaptea trecută, în județul Hunedoara

Foto: DN 7A, județul Hunedoara, limită cu județul Vâlcea, miercuri dimineața (Sursa foto: DRDP Timișoara)

Peste 40 de autoutilaje au fost prezente pe drumurile naționale din zona de vest și pe autostrada A1, în cursul nopții trecute.

Pe drumurile naționale din județele Arad, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara s-a intervenit cu cca. 140 de tone de antiderapant, majoritatea în Caraș-Severin, iar pe autostrada A1 s-a acționat cu 6 tone de antiderapant și 4 utilaje specifice.

Vremea în țară pentru următoarea perioadă

Joi, vremea va intra într-un proces de încălzire, astfel că valorile termice, în marea lor majoritate, se vor situa în jurul celor normale la sfârșitul lunii martie, totuși dimineața va fi rece. Cerul se va înnora treptat în toate regiunile.

Ziua izolat vor fi ploi slabe în vestul și nord-vestul teritoriului, iar din orele serii aria ploilor va fi în extindere în spațiul intracarpatic unde vor deveni moderate cantitativ și va ploua pe suprafețe mai mici și în sud și în est.

La munte se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între minus 1 și 9 grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în Banat și Crișana. Spre sfârșitul intervalului, izolat se va semnala ceață și brumă.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente