luni, mai 20, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEUn nenorocit din Peştiş şi-a lovit soţia cu picioarele şi cu CUŢITUL...

Un nenorocit din Peştiş şi-a lovit soţia cu picioarele şi cu CUŢITUL în sfânta Duminică, aproape de miezul nopţii

Dosar penal pentru violenţă în familie şi ordin de protecție provizoriu emis de poliţişti, față de un bărbat din comuna Peștișul Mic. Acesta, în vârstă de 64 de ani, şi-a lovit soţia cu picioarele şi cu un cuţit.

În data de 27 martie 2023, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către personalul U.P.U. Hunedoara, cu privire la faptul că la  unitatea medicală  s-a prezentat o femeie în vârstă de 58 de ani, care a afirmat că a fost victima unei agresiuni fizice.

Ca urmare cercetărilor, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Hunedoara au stabilit faptul că la data de 26 martie 2023, în jurul orei 23:00, în timp ce se aflau la domiciliul conjugal din comuna Peștișul Mic, între femeie  și soțul acesteia, în vârstă de 64 de ani, a avut loc un conflict verbal în urma căruia bărbatul lovit-o cu picioarele, apoi a lovit-o cu un cuțit, provocându-i leziuni în zona palmei drepte. 

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii  infracțiunii de violență în familie şi au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente