sâmbătă, aprilie 27, 2024
No menu items!
AcasăTimp liberVictorie pentru CSM Deva, la primul meci din noul sezon. Antrenorul Ştefan...

Victorie pentru CSM Deva, la primul meci din noul sezon. Antrenorul Ştefan Nanu, trimis în tribună de arbitru

Într-un meci contând pentru etapa I din seria a 7-a din Liga 3 de fotbal, CSM Deva a învins vineri, în deplasare, cu scorul de 3 – 1, pe Aurul Brad.

Toate golurile s-au marcat în prima repriză, reușitele devenilor fiind semnate de Vișan în minutul 6 și Popescu în minutele 15 și 18, în vreme ce gazdele au redus din handicap în minutul 41 prin Tecsi din penalty.

La pauza meciului, la ieşirea de pe teren, arbitrul vâlcean Alin Olaru i-a dat al doilea cartonaş galben antrenorului principal al CSM Deva, Ştefan Nanu, şi l-a trimis în tribune.

Ștefan Nanu, antrenorul principal al echipei de fotbal CSM Deva

“A fost un meci greu. Până în minutul 30 am jucat sus și s-a făcut pressing, dar după aceea a intervenit automulțumirea unor jucători. A venit, apoi, acel penalty inventat de arbitru, chiar și Tecsi, jucătorul Bradului, cel presupus faultat, spunându-mi că nu s-a întâmplat nimic. Anterior, primisem un cartonaș galben fără motiv, în opinia mea, asistentul transmițând centralului că am depășit spațiul tehnic. Apoi, la pauză, i-am spus centralului, pe un ton civilizat, ce mi s-a transmis din partea celor de la Brad, și am primit, tot fără motiv, și al doilea galben. Se pare că suntem vânați și nu avem voie să spunem nimic.” – a declarat Ștefan Nanu, antrenorul principal al CSM Deva.

Conducerea CSM Deva a transmis o scrisoare deschisă către Comisia Centrală a Arbitrilor, prin care cere ca arbitrul vâlcean Alin Olaru să nu mai fie delegat la jocurile echipei din reședința județului Hunedoara.

CITEŞTE ŞI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente