duminică, mai 26, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăVetuța Stănescu: ”Nu negociem deconcentratele!” Sursele politice spun altceva

Vetuța Stănescu: ”Nu negociem deconcentratele!” Sursele politice spun altceva

Președinta organizației PNL a județului Hunedoara, deputata Vetuța Stănescu, a declarat ieri, la televiziunea Info HD, că negocierile între PNL și PSD la nivel de județ nu au inclus și instituțiile ”deconcentrate” (diversele direcții și agenții guvernamentale județene).

Asta deși surse politice, din toate partidele coaliției de guvernare (PSD, PNL și UDMR), afirmă că s-au stabilit clar, pe criterii exclusiv politice, noii șefi ai ”deconcentratelor” în județul Hunedoara.

Astfel, PSD ar urma să preia conducerea la cele mai multe dintre acestea, printre care: Inspectoratul Școlar Județean, Casa Județeană de Pensii, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, Direcția de Sănătate Publică Hunedoara, AJOFM, Garda de Mediu Hunedoara etc.

Vetuța Stănescu afirmă, însă, că astfel de negocieri nu au avut loc în județul Hunedoara:

Deconcentratele sunt funcții publice, acolo nu intervine politicul, acolo sunt funcții dobândite pe bază de competențe și unde oamenii se duc și dau examene pentru funcțiile respective. Ar însemna să încălcăm în picioare (sic!) statutul funcționarului public și nu cred că vreunul din liderii politici își permite să facă lucrul acesta. Se negociază doar funcțiile politice.

– a afirmat Vetuța Stănescu în emisiunea tv
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente