miercuri, mai 22, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEURMĂRIRE cu sirene și girofaruri pe străzile din Deva, noaptea trecută. Un...

URMĂRIRE cu sirene și girofaruri pe străzile din Deva, noaptea trecută. Un URMĂRIT INTERNAȚIONAL a încercat să scape

La data 10 iulie  2023, în jurul orei 00:45, polițiștii Biroului Ordine Publică Deva au solicitat oprirea în trafic a unui autoturism care circula pe strada Minerului, din  Deva.

Deoarece conducătorul auto a refuzat să oprească, polițiștii au pornit în urmărirea mașinii acestuia, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție, până în sensul giratoriu de la intersecția bulevardului 22 Decembrie cu strada  Duiliu Zamfirescu, loc în care cel aflat la volan a abandonat autoturismul și a încercat să fugă, fiind, însă, prins de către polițiști.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că cel aflat la volan, un tânăr de 26 de ani, din orașul Călan, nu este posesor de permis de conducere.

De asemenea, polițiștii au stabilit că acesta figurează ca persoană urmărită internațional, fiind condamnat definitiv de Judecătoria Deva, în cursul acestui an, pentru comiterea unor infracțiuni de furt calificat (bărbatul este posesorul a două mandate de executare a pedepsei închisorii, de 3 ani fiecare și se afla în urmărire națională și internațională, întrucât se sustrăgea executării pedepselor privative de libertate).

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, tânărul fiind depus în Penitenciarul Deva, în baza mandatelor de executare a pedepsei închisorii emise pe numele său.

Sursa: IPJ Hunedoara

CITEȘTE ȘI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente