duminică, mai 26, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieURGENȚA Spitalului Județean din Deva, exemplu de bune practici la nivelul Regiunii...

URGENȚA Spitalului Județean din Deva, exemplu de bune practici la nivelul Regiunii Vest

Pacienții care ajung la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Deva au toate condițiile pentru a putea beneficia de servicii medicale la standarde europene. Unitatea de Primiri Urgențe a devenit funcțională de curând, după ce Consiliul Județean a investit sume importante în acest proiect.

Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara:

Extinderea Unității de Primiri Urgențe s-a făcut pe fonduri europene, obținute printr-un proiect derulat de Consiliul Județean Hunedoara

”Consiliul Județean Hunedoara a derulat un proiect finanțat din fonduri europene nerambursabile, prin care Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Deva a fost extinsă cu un corp nou de clădire pe două niveluri și care împreună cu spațiul vechi însumează 1400 mp. În urma realizării acestei investiții majore, Urgența din Deva a fost considerată de către conducerea ADR Vest un exemplu de bune practici la nivelul Regiunii Vest.

.

Zona de triaj – foarte spațioasă, cabinetele de consultații, staționarele, cabinetele personalului medical și zona distinctă destinată urgențelor pediatrice oferă cele mai bune condiții pentru desfășurarea unui act medical performant.

.

O a doua investiție, realizată din bugetul Consiliului Județean Hunedoara

În paralel cu acest proiect, am derulat o a doua investiție, realizată de această dată din bugetul Consiliului Județean Hunedoara, prin care a fost realizată o etajare suplimentară. Aceste spații includ o sală de așteptare pentru însoțitorii pacienților ajunși la urgențe, precum și o zonă destinată administrației spitalului.

Sunt două facilități care oferă spitalului din Deva standarde înalte de funcționare și arată atât respectul pentru pacienți, cât și pentru echipa medicală și administrativă a unității sanitare.

.

Investiția totală s-a ridicat la 17,4 milioane de lei, iar fondurile au fost asigurate prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și bugetul CJ Hunedoara.” – a declarat Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente