duminică, mai 26, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTCORVINUL SCRIE ISTORIE! Cupa României ajunge la Hunedoara și un oraș renaște!

CORVINUL SCRIE ISTORIE! Cupa României ajunge la Hunedoara și un oraș renaște!

După 49 de ani, o echipă de liga a doua câștigă Cupa României și scrie istorie! Corvinul Hunedoara a făcut fericit un oraș, un județ întreg!

După un meci dramatic, terminat cu scorul de 2-2, cu reprize de prelungiri în care nu s-a înscris și apoi cu lovituri de la 11 metri, Corvinul a învins-o pe Oțelul Galați (scor final 5-4) și Cupa României ajunge la Castel!

A fost cu adevărat un meci istoric, susținut din tribunele stadionului din Sibiu de cei mai inimoși suporteri din țară, suporterii corviniști, care merită din plin această victorie, la care au contribuit cu sufletul și emoția lor.

Felicitări luptătorilor din teren, felicitări tuturor celor care au susținut această echipă extraordinară, renăscută din propria cenușă.

Băieți, ați făcut fericiți pe foarte mulți oameni care au crezut în voi. Un oraș, Hunedoara, a dobândit, în tot acest timp, cel mai prețios lucru: și-a regăsit sufletul și unitatea, a redevenit, cu adevărat, o comunitate!

Bravo! Bravo! Bravo!

Ei sunt cei care au scris istorie!

Vom reveni cu fotografii extraordinare de la această finală de poveste, realizate de către unul dintre cei mai înfocați suporteri ai Corvinului, maestrul fotograf Emil Sebastian Popescu/espphoto.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente