sâmbătă, aprilie 27, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEURMĂRIT DE POLIŢIŞTI, un tânăr cu droguri în maşină a făcut prăpăd...

URMĂRIT DE POLIŢIŞTI, un tânăr cu droguri în maşină a făcut prăpăd în Micro 15 din Deva. A lovit şi maşina poliţiei

Un tânăr de 24 de ani, care încerca să scape de poliţişti, a lovit două maşini şi autospeciala poliţiei care îl urmărea, în cartierul Micro 15 din Deva, vineri seara. La percheziţia maşinii tânărului, poliţiştii au descoperit substanţe interzise.

În data de 11 august 2023, în jurul orei 23:30, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Deva.

Conducătorul autoturismului a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al polițiștilor, motiv pentru care echipajul de poliție a pornit în urmărirea acestuia.

La intersecția străzii Mihai Eminescu cu strada Bejan, conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcției și a acroșat două autoturisme parcate pe partea stângă a sensului de mers.

Autospeciala de poliție a oprit în spatele autoturismului, moment în care conducătorul auto, în încercarea de a se sustrage controlului, a cuplat marșarierul autoturismului și s-a deplasat cu spatele, lovind autospeciala de poliție.

Conducătorul auto, un tânăr de 24 de ani, din Deva, a fost imobilizat de polițiști și condus la sediul unității, pentru continuarea cercetărilor.

Cu ocazia controlului, în autoturism a fost găsită o substanță vegetală, care a fost ridicată pentru cercetări.

Tânărul aflat la volan a fost transportat la unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii prezente în organism a substanțelor psihoactive.

În urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Sursa: IPJ Hunedoara

Sursa video: Facebook/Rodica Balaș
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente