miercuri, mai 22, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEUn INFRACTOR periculos a făcut RAVAGII în Deva. Polițiștii l-au capturat după...

Un INFRACTOR periculos a făcut RAVAGII în Deva. Polițiștii l-au capturat după o săptămână – VIDEO cu tâlharul prins

Deva: Bărbat reţinut preventiv de poliţişti, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată, furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

Tâlharul a venit de la Timișoara ca să dea lovitura la Deva

În data de 08 martie 2023, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva, în colaborare cu poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, au organizat o acțiune în urma căreia a fost identificat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Timișoara, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni, în noaptea de 28 februarie 2023, pe raza municipiului Deva.

A smuls poșeta unei femei pe o stradă din Deva

Poliţiştii au stabilit că, la data de 28 februarie 2023, în jurul orei 02:30, bărbatul a smuls poşeta unei femei care se deplasa pe aleea Viitorului, din Deva  (prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 300 de lei).

A spart geamurile unor autoturisme din oraș și a furat din interior tot ce a găsit

În aceeaşi noapte, bărbatul a comis mai multe infracţiuni de furt calificat (6 acte materiale), prin spargerea unuia dintre geamurile unor autoturisme parcate pe diferite străzi din municipiul Deva, după care a sustras diferite bunuri din  interiorul acestora.

A furat bani cash și un card cu care a retras bani de la un ATM

Totodată, față de bărbat, poliţiştii vor efectua cercetări şi pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic,fapte ce au fost comise tot în data de 28  februarie 2023, în intervalul orar 01:00 – 08:00, când a pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor și, apoi, pe ușa închisă, dar neasigurată, a pătruns într-un imobil din municipiul Deva, de unde a sustras 600 de lei și un card bancar, cu ajutorul căruia a retras o sumă de bani de la un A.T.M. din Deva.

Tâlharul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat astăzi procurorilor

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii, pe o durată de 24 ore, față de bărbat, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată, furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor preventive.

În acest caz, poliţiştii  vor continua cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.

Cum arată tâlharul prins la Deva

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente