duminică, mai 19, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEL-a înghițit pădurea. În Duminica Paștelui A DISPĂRUT în codru

L-a înghițit pădurea. În Duminica Paștelui A DISPĂRUT în codru

La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 12:50, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că BOTA AUREL, de 64 de ani, din judeţul Maramureş, a plecat în data de 16 aprilie 2023, în jurul orei  17:00, din satul Grădiștea de Munte, județul Hunedoara, unde desfășura activități de exploatare a lemnului în cadrul unei societăţi comerciale și nu se poate lua legătura cu acesta (bărbatul nu are telefon mobil asupra sa).

În momentul plecării de la vagonul unde acesta locuia temporar, bărbatul  purta ca articole vestimentare, probabil, o bluză de culoare maro, pantaloni din stofă, de culoare închisă și o pereche de papuci de casă de culoare închisă.

BOTA AUREL, 64 de ani, din Maramureș, a dispărut în Duminica Paștelui și nu l-a mai văzut nimeni de atunci

Semnalmente: înălțime 1, 65 m, 85 kg., ochi căprui, păr cărunt, mustață, nu are tatuaje sau alte semne particulare.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării celor doi bărbaţi, care au fost daţi în urmărire naţională.

          Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente