vineri, aprilie 19, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEÎn urzici la Cârjiți zăcea CARABINA braconierului. Și nici nu era a...

În urzici la Cârjiți zăcea CARABINA braconierului. Și nici nu era a lui, ci a vecinului

La data de 15 mai 2023, polițiștii Serviciului Arme Explozibili și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara au identificat un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Cârjiți, județul Hunedoara, deținător legal al unei arme de vânătoare, fără a fi înscris sau a deține o autorizație de vânătoare emisă de gestionarul fondului cinegetic pe raza căruia a fost identificat.

Ce a făcut săteanul din Cârjiți

Acesta a purtat și folosit arma de vânătoare tip carabină, pe care a ascuns-o inițial în vegetația de pe marginea drumului, în scopul efectuării de acte de braconaj, armă ce a fost înmânată acestuia de o altă persoană din aceeași comună, deținător legal al acesteia, împreună cu muniția aferentă, arma fiind găsită încărcată cu un numar de 3 cartușe.

În continuarea cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul a efectuat foc fără drept cu arma ce o avea asupra sa.

Ce-l așteaptă pe braconier

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj și uz de armă, iar arma de vânătoare și muniția identificată a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

Sursa: CARLA STRUJAN, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente