duminică, aprilie 14, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTTRAFICANȚII DE DROGURI: Sami, Ninja, Bia și Alexandru, DUPĂ GRATII pentru 30...

TRAFICANȚII DE DROGURI: Sami, Ninja, Bia și Alexandru, DUPĂ GRATII pentru 30 de zile

Magistrații de la Secția Penală a Tribunalului Hunedoara au dispus, luni, arestarea preventivă solicitată de procurorii DNA și DIICOT, față de cei patru inculpați pentru trafic de droguri din Valea Jiului.

Sentința Tribunalului Hunedoara

Admite propunerea formulată de către Ministerul Public – Direcţia de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Hunedoara, şi în consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpaților:

1. FOGARAŞI ALEXANDRU-GABRIEL, cercetat pentru infracţiunile de grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc, efectuarea de operațiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive și şantaj

2. PINTEA MIRCEA-SAMUEL, zis „Sami”, cercetat pentru infracţiunile de: grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc (21 acte materiale)

3. TOMA VASILE-CRISTINEL, zis ”Ninja”, cercetat pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc, (două acte materiale)

4. GRIGORE ANAMARIA-BEATRICE, zisă ”Bia”, cercetată pentru infracțiunea de trafic de droguri de mare risc, (două acte materiale), pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 19 februarie 2024 şi până la data de 19 martie 2024, inclusiv”, este soluția pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Hunedoara.

Respinge cererile formulate de inculpaţii FOGARAŞI ALEXANDRU-GABRIEL, PINTEA MIRCEA-SAMUEL, TOMA VASILE-CRISTINEL şi GRIGORE ANAMARIA-BEATRICE, personal şi prin apărătorii desemnaţi din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpaţi şi de la comunicare pentru procuror. Pronunţată în camera de consiliu, azi 19 februarie 2024, ora 14:30. (Sursa: Tribunalul Hunedoara)

CE S-A ÎNTÂMPLAT DUMINICĂ, 18 FEBRUARIE, ÎN JUDEȚUL HUNEDOARA:

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente