marți, aprilie 30, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATESPECTACOL SCANDALOS organizat de o primărie în ziua de Florii. Ce au...

SPECTACOL SCANDALOS organizat de o primărie în ziua de Florii. Ce au putut vedea minorii pe scenă – VIDEO

Spectacol scandalos în municipiul Alexandria, organizat de Primărie în duminica de Florii

Un târg de Florii a fost organizat de Primărie în municipiul Alexandria, judeţul Teleorman. Acesta a inclus, printre altele, ateliere de dezvoltare personală, ateliere culinare, spectacole cu experimente pentru copii, dar și un spectacol de dans care s-a dovedit a fi scandalos, în faţa unui numeros public, din care făceau parte foarte mulţi minori.

Participanţi la spectacolul de Florii din Alexandria. Foto: Facebook/Victor Drăguşin – primarul municipiului Alexandria
Un numeros public a asistat la spectacolul de Florii din Alexandria. Foto: Facebook/Victor Drăguşin – primarul municipiului Alexandria

Imaginile scandaloase au fost postate pe reţelele de socializare

Dansatoarele Sonny Flame au dansat senzual, lasciv, în ținute sumare iar spectacolul a fost filmat de unii dintre spectatori:

Imaginile au fost publicate pe rețelele sociale, unde au iscat un adevărat scandal şi un val de critici la adresa primarului Alexandriei, Victor Drăguşin.

Primarul este satisfăcut şi se gândeşte deja la spectacolul de Florii de anul viitor

În ciuda numeroaselor comentarii negative, primarului Drăguşin nu i s-a părut nimic în neregulă şi, la final, a mulţumit participanţilor şi i-a consultat cu privire la spectacolul de Florii de anul viitor, când speră să fie mai cald:

Anul viitor Floriile se vor sărbători pe 28 Aprilie și sper sa fie mai cald pentru a putea să vă oferim și mai multe activități și evenimente pentru întreaga familie. Ce ați vrea să organizăm anul viitor la Târgul de Florii? Pe cine să invitam să susțină spectacol?” – a scris primarul Alexandriei, Victor Drăguşin, pe pagina sa de Facebook.

Cum au comentat pe Facebook participanţii la spectacolul scandalos

Comentariile la postarea primarului sunt edificatoare. Iată dialogul dintre două doamne care au participat la spectacol:

Primarul Victor Drăguşin este membru PSD, are 60 de ani şi este primarul municipiului Alexandria de 15 ani.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente