miercuri, mai 8, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEDoi șoferi au fost depistați de polițiștii hunedoreni că NU au consumat...

Doi șoferi au fost depistați de polițiștii hunedoreni că NU au consumat băuturi alcoolice

Doi șoferi au fost depistați în trafic de către polițiștii hunedoreni că aveau o alcoolemie de 0,0 miligrame la mie alcool pur în aerul expirat. În schimb, niciunul nu avea permis de conducere iar unul dintre autoturisme avea numere de înmatriculare false.

Prin Simeria, un oltean treaz dar fără permis

La data de 28 februarie 2023, în jurul orei 13:25, poliţiştii rutieri din cadrul  Poliţiei Oraşului Simeria au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Târgu Jiu, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism, în orașul Simeria, pe DN7, km 378, judeţul Hunedoara. În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, a reieșit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Bărbatul  fost testat de către poliţişti cu aparatul alcooltest, iar în urma testării rezultatul a fost de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.  

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

La Romos, un tânăr localnic, treaz și el, conducea fără permis o mașină cu numere false

La data de 28 februarie 2023, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Romos, la ora 09:18, au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Romos, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 705 G, în localitatea Romos, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul nu era înmatriculat, având montate plăcuțe cu numere false de înmatriculare.

Tânărul a fost testat de către poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație a unui autovehicul cu număr fals.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente