luni, aprilie 15, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEUn șofer turc a trecut granița în România cu 5 kg de...

Un șofer turc a trecut granița în România cu 5 kg de BIJUTERII DE AUR. Unde era ascunsă COMOARA – VIDEO

Un şofer de autocar, cetăţean turc, care a intrat în România pe la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, a fost reţinut după ce poliţiştii de frontieră au găsit în compartimentul motor al autocarului, înmatriculat în Turcia, peste 5 kilograme de aur, în valoare de peste 1,5 milioane de lei (peste 300.000 de euro).

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au descoperit în urma unui control amănunțit efectuat asupra unui autocar, 5.294 grame bijuterii din aur, ascunse în compartimentul motor al mijlocului de transport, pentru care șoferul, un cetățean turc, nu deținea documente legale. 

Bărbatul, care a fost reținut pentru 24 de ore, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

VIDEO: Poliția de Frontieră Română

În data de 15.11.2023, în jurul orei 05.00, polițiști de frontieră din cadrul S.T.P.F. Giurgiu, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat un control amănunțit, în proximitatea P.T.F. Giurgiu, asupra unui autocar înmatriculat în Turcia, ce aparține unei firme de transport. La volanul acestuia se afla un cetățean turc, în vârstă de 38 de ani.

În urma efectuării controlului, polițiștii de frontieră au descoperit în compartimentul motor, mai multe cutii din carton înfășurate cu bandă adezivă, ce conțineau bijuterii din aur, în cantitate totală de 5.294 grame, estimate la o valoare de 1.535.260 lei.

Șoferul turc nu deţinea documente de provenienţă pentru bunurile sus-menţionate, acestea fiind reținute în vederea expertizării și continuării cercetărilor de către S.T.P.F. Giurgiu.

Sursa: Poliția de Frontieră Română

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente