luni, mai 13, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATESCANDALOS: Tânărul care a condus BEAT și a produs un ACCIDENT MORTAL...

SCANDALOS: Tânărul care a condus BEAT și a produs un ACCIDENT MORTAL la Deva a fost LĂSAT ÎN LIBERTATE

Șoferul, în vârstă de 34 de ani, care a condus sub influența alcoolului și a provocat sâmbătă dimineață un accident mortal, la Deva, ESTE LIBER. Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu, a confirmat, luni, că autorul accidentului este în libertate.

Accidenul rutier, soldat cu decesul unei femei de 86 de ani și rănirea altor două persoane, s-a produs sâmbătă dimineață, 2 septembrie, în jurul orei 10:00, la ieșirea din municipiul Deva spre Sântuhalm.

Cum s-a produs accidentul, ce au aflat polițiștii

Potrivit IPJ Hunedoara, un conducător auto, în vârstă de 34 de ani, care conducea un autoturism pe banda a II-a a DN7, din direcția Deva – Simeria, pe raza localității Sântuhalm, a piedut controlul volanului și a lovit parapetul de protecție ce desparte sensurile de mers, după care a pătruns pe banda I a aceleiași direcții de mers, unde a acroșat autoturismul condus de un bărbat de 62 de ani, pe care l-a proiectat în afara părții carosabile, unde a lovit un copac.

În urma impactului, o femeie în vârstă de 86 de ani, aflată în autoturismul condus de bărbatul de 62 de ani, a murit. De asemenea, cei doi șoferi au fost răniți.

Foto: ISU Hunedoara

Tânărul conducea BEAT

In urma testării, conducătorul auto de 34 de ani a prezentat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Deva – Biroul Rutier au dispus reținerea pentru 24 ore a autorului accidentului rutier. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale. (Sursa: IPJ Hunedoara)

Foto: ISU Hunedoara

Pompierii ajunși la locul accidentului nu au mai putut salva o femeie

Pompierii Detașamentului Deva, ajunși la locul accidentului, au identificat trei victime, două femei și un bărbat, aflate în cele două autoturisme implicate în accident, iar ce-a de-a patra persoană, șoferul unuia dintre autovehicule, nu a avut nevoie de ajutor medical.

În urma producerii evenimentului rutier, unei femei aflată în stop cardio – respirator i s-au aplicat manevre de resuscitare dar, din păcate, medicul aflat la fața locului a declarat decesul.

Celelalte trei persoane, inclusiv conducătorul auto care a refuzat, inițial, intervenția echipajului de prim ajutor, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Deva. Una dintre ele, o femeie, prezentând politraumatisme pe toată suprafața corpului.

Pentru că în urma impactului unul dintre autoturisme s-a oprit într-o conductă de gaz metan, a fost solicitată prezenta unei echipe a distribuitorului de gaze. În urma evaluării tehnice, conducta nu a fost avariată, astfel că nu s-a impus întreruperea alimentării cu gaz metan.

Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor. (Sursa: ISU Hunedoara)

VIDEO: ISU Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente