luni, aprilie 29, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTAȘA ARATĂ pe aparatul Poliției O BEȚIE REUȘITĂ de Mărțișor. Era să...

AȘA ARATĂ pe aparatul Poliției O BEȚIE REUȘITĂ de Mărțișor. Era să deregleze etilotestul

Duminică dimineața, după petrecere, pe când se lumina de ziuă, mut de beat, a pornit spre casă. La volan

La data de 03 martie 2024, în jurul orei 06:50, un tânăr de 20 ani, din municipiul Hunedoara, a fost depistat de către polițiști în timp ce conducea un autoturism pe strada Mureșului, din municipiul Hunedoara.

În urma testării acestuia de către polițiști cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Șoferii din județul Hunedoara adoră VITEZA

În perioada 28 februarie – 03 martie 2024 polițiștii rutieri din cadru IPJ Hunedoara au constatat și aplicat 1.164 de sancțiuni contravenționale. Mai mult de jumătate, respectiv 630 de sancțiuni, au fost acordate pentru nerespectarea regimului de viteză legal stabilit.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 98 permise de conducere, dintre care: 58 pentru depășirea vitezei maxim admise, unul pentru consum de substanțe interzise, 2 pentru neacordare de prioritate vehiculelor, 2 pentru neacordare de prioritate pietonilor, 7 pentru consum de alcool și 28  pentru alte abateri. (IPJ Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente