Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
luni, septembrie 16, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTSEACĂ RÂUL CRIȘ pentru a găsi pistolul polițistului! Apele Române au închis...

SEACĂ RÂUL CRIȘ pentru a găsi pistolul polițistului! Apele Române au închis DIN NOU barajul de la Mihăileni

Ieri seară, la ora 22:00, conducerea Apele Române – Administrația Bazinală Crișuri Brad a dispus închiderea stăvilarelor barajului de la Mihăileni. Decizia a fost luată pentru ca apele Crișului Alb să scadă în zona Crișcior, astfel încât să poată fi găsit pistolul furat în luna IANUARIE de la un polițist. Anchetatorii au indicii că hoțul a aruncat pistolul în albia Crișului și de atunci nu l-au mai găsit.

Astăzi, polițiști, pompieri și angajați ai Apelor Române participă la o amplă acțiune de căutare a pistolului în albia Crișului. Sunt folosite și motopompe iar Primăria Crișcior intervine cu un utilaj pentru devierea cursului râului. S-a dat ordinul că pistolul trebuie găsit cu orice preț!

La căutările de astăzi din albia Crișului Alb, în zona comunei Crișcior, participă un număr mare de polițiști, pompieri, angajați ai Apelor Române și ai Primăriei Crișcior.

Reamintim că în data de 7 ianuarie 2024, seara, un polițist de la Poliția municipiului Brad a rămas fără pistolul din dotare, încărcătorul de rezervă plin cu cartușe, spray-ul lacrimogen și bastonul telescopic. Polițistul fusese chemat să intervină la o încăierare izbucnită într-un bar din Gura Barza, comuna Criscior. În timp ce încerca să-l încătușeze pe unul dintre scandalagii, altul i-a furat polițistului centura cu tot cu pistol.

În cursul aceleiași nopți a fost găsită centura polițistului, cu un încărcător și 14 cartușe, un spray paralizant și un baston telescopic, pe o vale din apropierea râului Criș.

Pistolul, însă, a rămas de negăsit.

Cum s-a petrecut evenimentul de la Crișcior:

O astfel de acțiune de căutare, de mare amploare, a mai avut loc în 9 ianuarie:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente