joi, mai 9, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTINCREDIBIL: SEACĂ RÂUL CRIȘ pentru a găsi pistolul polițistului! Apele Române au...

INCREDIBIL: SEACĂ RÂUL CRIȘ pentru a găsi pistolul polițistului! Apele Române au închis barajul de la Mihăileni

În această dimineață, conducerea Apele Române – Administrația Bazinală Crișuri Brad a dispus închiderea stăvilarelor barajului de la Mihăileni. Decizia a fost luată pentru ca apele Crișului Alb să scadă în zona Crișcior, astfel încât să poată fi găsit pistolul furat duminică noaptea de la un polițist. Anchetatorii au indicii că hoțul a aruncat pistolul în albia Crișului.

Nivelul Crișului Alb a început deja să scadă, luni dimineața, astfel încât anchetatorii pot căuta mai ușor în albia râului pistolul și muniția aferentă.

Stăvilarele și descărcarea de la barajul Mihăileni au fost închise, luni dimineața, de conducerea Apele Române – Administrația Bazinală Crișuri Brad

Reamintim că un polițist de la Poliția municipiului Brad a rămas fără pistolul din dotare, încărcătorul de rezervă plin cu cartușe, spray-ul lacrimogen și bastonul telescopic. Polițistul fusese chemat să intervină la o încăierare izbucnită într-un bar din Gura Barza, comuna Criscior. În timp ce încerca să-l încătușeze pe unul dintre scandalagii, altul i-a furat polițistului centura cu tot cu pistol.

În cursul nopții a fost găsită centura polițistului, cu un încărcător și 14 cartușe, un spray paralizant și un baston telescopic, pe o vale din apropierea râului Criș.

Pistolul, însă, este deocamdată de negăsit.

Apele Crișului Alb au scăzut, polițiștii caută pistolul în albia râului. VIDEO: IPJ Hunedoara

VEZI CUM S-A DESFĂȘURAT SCANDALUL ÎN CARE POLIȚISTULUI I-A FOST FURATĂ CENTURA CU PISTOL CU TOT:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente