luni, mai 20, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăSCANDALUL IA AMPLOARE. MESAJ DUR pentru președintele USR: ”Cine își pune demisia...

SCANDALUL IA AMPLOARE. MESAJ DUR pentru președintele USR: ”Cine își pune demisia pe masă?”

Europarlamentarul USR Vlad Gheorghe publică astăzi un mesaj extrem de dur pentru Cătălin Drulă, președintele USR, în urma ”scandalului Elena Lasconi”.

Scrisoarea către președintele USR, Cătălin Drulă

”Cătălin Drulă, cine își asumă haosul ăsta? Cine plătește pentru bâlbâiala asta total neprofesionistă care a urmat numirii nestatutare pentru alegerile europarlamentare? Cine este responsabil pentru dezamăgirea pe care USR a provocat-o iar electoratului, pentru imaginea boțită de neprofesioniști care se joacă de-a partidul, de-a listele și candidații?

Cine își pune demisia pe masă, președintele USR? Biroul Național? Gata, o postare pe pagină și schimbarea pozei de cover, asta înseamnă asumarea scandalului care ne-a adus IAR în atenția românilor, dar nu așa cum ar fi trebuit?

Cauți ”USR” azi și rezultatele sunt: ”imaturitate politică”, ”lipsa de viziune”, ”lipsă de comunicare” – numai lucruri ”bune”. Suntem partid în opoziție care NU crește în opțiunile votanților când la putere se află o alianță toxică pentru români. PSD și PNL fac zilnic câte o nenorocire, cresc taxele și impozitele, își bat joc de justiție, eșuează iar cu intrarea în Schengen și câte și mai câte, iar USR face știri doar cu scandaluri interne și procente staționare în sondaje, în cel mai bun caz. Suntem partid în opoziție care pentru prima rundă de alegeri din cel mai important an electoral pentru România vine cu o listă lansată cu scandal, modificată cu alt scandal.

Chiar nu vă pasă că din partidul speranță am ajuns partidul dezamăgire?! Sunteți mulțumiți când cetățenii ne numesc ”răul cel mai mic”, vă mândriți cu așa ”rezultate”? Citiți vreodată comentariile și mesajele oamenilor sau îi blocați, la fel cum faceți cu cei care vi se opun sau vă pun întrebări în interiorul partidului? Fiți foarte atenți: pe votanți nu îi puteți suspenda sau exclude, EI sunt cei care exclud USR din opțiunile de vot.

Aroganța, autosuficiența nu câștigă încrederea românilor. Treziți-vă și reveniți la valorile USR, la misiunea cu care am spart blocada partidelor vechi și corupte. Asta așteaptă oamenii de la noi – vor să le dăm alternativa pe care le-am promis-o și pe care nu o mai văd acum, cu tine, Cătălin Drulă și cu cei cu care te-ai înconjurat la conducerea USR.

P.S. Ca să previn comentariile cu ”spălatul rufelor în public” – din păcate, nu am alt canal pe care să comunic cu conducerea USR, am fost blocat, exclus etc. de pe toate grupurile interne de comunicare.

P.P.S. Ca să previn comentariile cu ”dar tu ce ai făcut ca să nu fie așa” – nu am candidat niciodată la niciun post de conducere la nivel intern. Poate aici am greșit.” – a scris europarlamentarul USR Vlad Gheorghe, pe pagina sa de Facebook.

Vlad Gheorghe nu se mai regăsește pe lista de candidați ai USR pentru alegerile europarlamentare din 2024. Pe acea listă, Elena Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel, ocupa prima poziție.

Noua listă de candidați USR, după retragerea Elenei Lasconi:

Dan Barna
Vlad Voiculescu
Vlad Botoş
Cristina Prună
Radu Mihail
Corina Atanasiu
Adriana Cristian
George Gima
Teodora Stoian
Ramona Goga
Alina Gîrbea
Geta Daniela Drăghici
Alina Totti
Nicolae Mihai Şvab
Emilia Mateescu
Ion Belu
Gabriela Ferguson
Lucia Hang
Dan Adrian Pop

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente