duminică, mai 26, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăSCANDALUL din PMP, un nou episod

SCANDALUL din PMP, un nou episod

Cristian Diaconescu (foto stânga) afirmă, pe pagina sa de Facebook, că miercuri, 23 martie, în ședința PMP se va încerca excluderea sa din partid.

Cristian Diaconescu: ”Din informațiile certe pe care le-am primit de la colegii mei din PMP, mâine gruparea autointitulată ca fiind de conducere în frunte cu europarlamentarul Eugen Tomac organizeaza o ședința unde principalul punct pe ordinea de zi este excluderea mea din PMP.

Țin să îi transmit pe această cale domnului Eugen Tomac cu privire la istoria sa de demolator de partide și am datoria să informez membrii de partid: premiza de la care a pornit conflictul este interesată, nefondată, nestatutară și ilegală.

Știind că nu au nici o șansă în instanță, autointitulata grupare condusă de Eugen Tomac duce totul la extrem iar tot ceea ce se petrece este doar un exercițiu de imagine inclusiv inducerea publicului în eroare cu privire la un document real emis de Tribunalul București privind înscrisurile cu numele meu în Registrul Partidelor Politice, pe care dânșii nu îl recunosc și invocă o dispoziție legală care nu există.

Pe scurt miza reală a acestui conflict este debarcarea către un alt partid politic și promisiunile făcute de domnul Eugen Tomac în acest sens.

Singura structura de conducere a PMP este cea stabilită prin lege și cea care asigură continuitatea PMP.

Eu sunt un om al construcției, echilibrat și pozitiv și de aceea îi indemn pe toti cei care cred in unitatea și continuitateaPMP sa mi se alăture pentru a făuri o Românie Respectată cu unic scop, câștigarea Alegerilor Prezidențiale din 2024.

Președinte PMP

Cristian Diaconescu

UPDATE: Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a anunţat excluderea din partid a fostului lider Cristian Diaconescu şi a adăugat că o decizie în acest sens a fost luată, miercuri, 23 martie, de Colegiul Naţional al partidului.

„În PMP nu există decât o singură structură de conducere, aleasă democratic, şi care astăzi, în deplină legalitate, în acord cu statutul partidului nostru, cu un singur vot de abţinere, a decis să ne despărţim definitiv de fostul nostru coleg, domnul Diaconescu. S-a încheiat o etapă, lucrurile sunt clare, începând de astăzi domnul Diaconescu nu mai este membru PMP. Înţeleg că are alte obiective politice, îi urăm succes, dar experienţa pe care am avut-o împreună este una regretabilă şi ea s-a încheiat astăzi”, a declarat Eugen Tomac, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a PMP.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente