joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăConsiliul Naţional PNL, Rareş Bogdan: Vreau să îmi cer scuze...

Consiliul Naţional PNL, Rareş Bogdan: Vreau să îmi cer scuze…

Ce au declarat de la tribuna Consiliului Naţional PNL greii partidului:

Lucian Bode (Secretar General interimar): PNL e un partid viu. PNL mai are o misiune, aceea de a coagula toate formaţiunile de dreapta. Trebuie să aducem alături de noi ALDE şi PMP.

Rareş Bogdan (prim-vicepreşedinte): Pe lângă cele două formaţiuni menţionate de Lucian (Bode, n.n.), eu visez ca în 2024 PNL să înglobeze integral toată dreapta românească, inclusiv pe cei plecaţi din PNL. M-am temut că vom începe iarăşi festivalul democraţiei. Ne-a ajuns un festival al democraţiei, nu mai vrem! Îi mulţumesc fostului, de-acum, preşedinte al PNL pentru că a înţeles că trebuie să se retragă elegant. Vreau să-mi cer scuze…(încep aplauze din sală) …pentru întârzierea programului Anghel Saligny (aplauzele încetează brusc).

Iulian Dumitrescu (prim-vicepreşedinte): PNL este un partid viu. La Congresul trecut, am fost ca în situaţia cu Iliescu şi Vadim. Între două rele, am ales răul cel mai mic. Nu vrem să mai fim într-o astfel de situaţie.

Gheorghe Flutur (preşedinte interimar): PNL este un partid viu, dinamic. Am avut un festival al democraţiei care ne-a costat scump. Acum e nevoie de stabilitate. Scumpirea vieţii oamenilor cere măsuri imediate. PNL va ieşi întărit. Drum bun acasă, trăiască Partidul Naţional Liberal!

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente