duminică, mai 26, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațiePrimăria Deva spală tot orașul cu detergent, după ce mașinile de gunoi...

Primăria Deva spală tot orașul cu detergent, după ce mașinile de gunoi ale BRAI-CATA au lăsat în urmă mizerie și mirosuri insuportabile

Primăria Municipiului Deva a demarat o amplă acțiune de spălare și dezinfectare a străzilor din Deva. Operatorul de salubritate BRAI-CATA nu a dat curs solicitării imperative a Primăriei Municipiului Deva de a rezolva disconfortul creat devenilor.

Având în vedere petele de mizerie și scurgerile de deșeuri menajere (levigat) care provin din mașinile care ridică gunoiul, Primăria Municipiului Deva a solicitat marți, 2 august, operatorului de salubritate BRAI-CATA ca în termen de 24 de ore să ia măsurile care se impun pentru eliminarea acestui disconfort precum și a mirosurilor insuportabile care rămân în urma acestora, prin spălarea și dezinfectarea căilor de acces.

Operatorul BRAI-CATA a fost anunțat că în cazul în care nu va da curs solicitării, Primăria Municipiului Deva va spăla și dezinfecta străzile mai sus menționate, urmând ca Primăria Deva să încaseze de la BRAI-CATA contravaloarea acestor servicii.

Întrucât au avut ca termen de curățare a străzilor 24 ore și aceștia nu au dat curs solicitării, Primăria Municipiului Deva a solicitat miercuri, 3 august, operatorului SC SALUBRITATE SA DEVA să spele și să dezinfecteze străzile pe care au fost identificate de către Primăria Municipiului Deva și de către cetățeni scurgerile de levigat.

”Devenii și administrația locală nu mai pot tolera mizeria generată de mașinile de gunoi și lipsa de respect a operatorului de salubritate BRAI-CATA!

Reamintesc faptul că Primăria Deva, ca de altfel TOATE primăriile deservite de acest operator, A REZILIAT CONTRACTUL cu acesta.

Urmează ca, în termen de 90 de zile, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Sistemul Integrat de Gestionare a Deșeurilor (SIGD) să desemneze un alt operator pentru toate zonele deservite de BRAI-CATA și să facă toate demersurile necesare în vederea asigurării continuității serviciului de salubrizare, cu respectarea obligațiilor contractuale, a legislației în vigoare și reglementărilor din domeniu, pentru îmbunătățirea calitativă a serviciului și satisfacerea cerințelor utilizatorilor.#DeveniiMerităRespect!– a declarat primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente