luni, mai 20, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațiePrefectul de Hunedoara, somat de premierul Nicolae Ciucă să prezinte situația încălzirii...

Prefectul de Hunedoara, somat de premierul Nicolae Ciucă să prezinte situația încălzirii în municipiul Brad

Premierul Nicolae Ciucă a cerut, joi, în videoconferinţa cu prefecţii, ca în localităţile unde termia este pe bază de păcură să fie alocaţi bani din Fondul de Modernizare, pentru a se renunţa la folosirea acesteia.

Şeful Executivului a cerut prefecţilor de la Suceava, Hunedoara şi Mehedinţi să prezinte o situaţie clară legată de demersurile care s-au făcut în acest sens.

”Aici este o chestiune pe care aş vrea să o clarificăm, sunt localităţi precum Vatra Dornei, Brad, dacă nu mă înşel, care au în continuare asigurată termia pe bază de păcură. S-au făcut eforturi să ajungem cu reţeaua de gaze în proximitatea localităţilor. Din Fondul de Modernizare, putem face în aşa fel încât şi acolo să se renunţe la folosirea păcurei ca element de încălzire?” – a întrebat prim-ministrul Nicolae Ciucă.

”Cred că ar fi important ca domnii prefecţi de la Suceava, Hunedoara şi Mehedinţi să prezinte o situaţie clară legată de demersurile care s-au făcut şi să spună care sunt planurile de viitor, în acest sens, pentru că cel puţin din 2021 discutăm de aceste situaţii şi ele nu au demarat încă.” a precizat premierul Nicolae Ciucă.

Dacă ai o știre, scrie-ne la: contact@newshd.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente