duminică, aprilie 14, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațiePrefecTOUR: Prefectul de Hunedoara va face turul primăriilor din județ

PrefecTOUR: Prefectul de Hunedoara va face turul primăriilor din județ

Conducerea Instituției Prefectului – Județul Hunedoara se va deplasa, în următoarele săptămâni, la toate cele 69 primării hunedorene pentru a discuta cu edilii localităților despre principalele probleme administrative ale U.A.T.-urilor, care trebuie rezolvate în prima parte a acestui an.

Astfel, conform unui program ce va fi definitivat în zilele următoare, prefectul Călin Petru Marian (foto) și subprefectul Lorincz Szell vor avea întâlniri cu primarii, viceprimarii și secretarii primăriilor din județul Hunedoara, la sediul acestor instituții.

„Prin aceste deplasări în localitățile județului dorim să fim mai aproape de primari și de problemele comunităților pe care le reprezintă. Vom afla, la fața locului, situația și modul de rezolvare a solicitărilor depuse conform legilor proprietății, stadiul proiectelor de investiții cu finanțare guvernamentală și europeană dar și alte probleme pentru a căror rezolvare putem sprijini instituțional autoritățile locale.”- precizează prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente