marți, mai 28, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEPollyanna Hangan (USR) despre președintele ANRE: ”Are pregătire în tractoare agricole”

Pollyanna Hangan (USR) despre președintele ANRE: ”Are pregătire în tractoare agricole”

Pollyanna Hangan, deputat USR de Hunedoara, declară că a votat ÎMPOTRIVA numirii lui Alexandru Stănescu în funcția de președinte al Autorității Naționale de Reglementare în Energie. Motivul? Alexandru Stănescu are ”pregătire în tractoare agricole”

Alexandru Stănescu, președintele ANRE, este ”un om cu pregătire în tractoare agricole” – în opinia deputatei USR Pollyanna Hangan

Am votat împotriva numirii lui Alexandru Stănescu în Comitetul de Reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei.

Cum se explică numirea unui om cu pregătire în tractoare agricole la conducerea arbitrului pieței de energie din România?

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a explicat că domnul Alexandru Stănescu este recomandat deoarece acesta nu a mai prins un loc pe listele de parlamentari ale PSD.

Despre relația de rudenie dintre Alexandru Stănescu și Paul Stănescu, actualul Secretar General al PSD, nu s-a vorbit mai deloc.

Mascarada asta îi costă pe români aproximativ 8700 de euro pe lună, aceasta fiind remunerația cuvenită domnului Alexandru Stănescu, cu zero experiență relevantă în domeniul energiei dar care îmbină afacerile de familie cu politica.” – a scris deputata USR pe pagina sa de Facebook, la capitolul ”Raport de activitate în luna decembrie”.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente