marți, aprilie 30, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEPolițiștii au găsit UN negustor de produse FAKE în Târgul de la...

Polițiștii au găsit UN negustor de produse FAKE în Târgul de la Bălata. L-au lăsat fără marfă de 2.000 euro

Un comerciant de mărfuri contrafăcute au avut o surpriză neplăcută, duminică, în Târgul de la Șoimuș. Polițiștii l-au controlat și i-au confiscat marfa: articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, genți și parfumuri purtând însemnele unor mărci cunoscute, dar care păreau a fi fake.

Ce au comunicat polițiștii

Dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare

La data de 31 martie 2024, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Hunedoara au efectuat un control inopinat pe linia combaterii contrafacerii de produse, în incinta unui târg săptămânal din județul Hunedoara, unde se aflau, expuse la vânzare, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, genți și parfumuri purtând însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile de a fi contrafăcute.

Parfumuri cu ambalaje purtând însemnele unor mărci renumite, posibil contrafăcute. Foto: IPJ Hunedoara

”Adidași” și treninguri la 80 de lei, parfumuri la 30 de lei

Persoana care comercializa respectivele produse, un bărbat de 51 de ani, din județul Alba, a relatat verbal faptul că produsele nu sunt sustrase, acestea fiind procurate dintr-un complex comercial, însă are cunoștință despre faptul că sunt contrafăcute și avea intenția de a le comercializa persoanelor interesate pentru sume de aproximativ 80 lei/bucată, în cazul produselor de încălțăminte și echipament sportiv și 30 lei/bucată, în cazul parfumurilor.

Negustorul a rămas fără prețioasa marfă – o pagubă de 2.000 euro

În cadrul acțiunii, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 101 parfumuri, 14 articole de îmbrăcăminte sport, 39 de perechi de articole de încălțăminte sport și 21 de genți.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare. (IPJ Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente