marți, mai 28, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTO femeie la volanul unui BMW X6 a vrut să treacă frontiera...

O femeie la volanul unui BMW X6 a vrut să treacă frontiera dar POLIȚIA a oprit-o instantaneu. Ce au găsit autoritățile

Poliţiştii de frontieră din Timiș au depistat la controlul de frontieră o femeie de cetățenie română care a încercat să iasă din ţară cu un autoturism marca BMW X6, estimat la valoarea de aproximativ 30.000 de euro, căutat de autorităţile din Germania.

În data de 17.10.2022, în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din ţară, o persoană, cetăţean român de sex feminin, din județul Caraș Severin, la volanul unui autoturism marca BMW X6, înmatriculat în Germania.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscarealertă introdusă de autorităţile din Germania, chiar în aceeași zi (17.10.2022).

Şoferul a declarat faptul că autoturismul a fost împrumutat de la un coleg de serviciu din Germania, neavând cunoștință că este semnalat furat sau căutat de autorităţi.

Drept urmare, autovehiculul (în valoare de aproximativ 30.000 de euro) a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră Română

Dacă ai o știre, scrie-ne la: contact@newshd.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente