vineri, aprilie 19, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEJumătate DROGAȚI, jumătate RUPȚI DE BEȚI. Ce a găsit Poliția Rutieră pe...

Jumătate DROGAȚI, jumătate RUPȚI DE BEȚI. Ce a găsit Poliția Rutieră pe șoselele din județul Hunedoara în acest weekend

Controalele în trafic efectuate de Poliția Rutieră pe șoselele din județul Hunedoara, în acest weekend, au descoperit șoferi care conduceau fie drogați, fie beți. Unul dintre șoferii testați era în pragul comei alcoolice: conducea în miezul zilei, prin Călan, pe caniculă, cu o concentrație de 1,27 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Au pus în pericol circulația pe drumurile publice

Municipiul Brad, duminică noaptea: DROGURI

La data de 20 august 2023, în jurul orei 01:05, polițiștii Formațiunii Rutiere Brad au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 23 de ani, din  municipiul Brad, care conducea un autoturism pe strada Liceului, din Brad. În urma testării tânărului, aparatul drugtest a indicat o valoare pozitivă la o substanță interzisă, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii existenței, în organism, a substanțelor psihoactive.

Orașul Călan, sâmbătă, în miezul zilei, pe caniculă: ALCOOL

În data de 19 august 2023, în jurul orei 14:30, polițiștii au oprit în trafic pe strada Florilor, din Călan, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din orașul Călan. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 1,27 mg/l, alcool pur în aerul expirat.  

Orașul Simeria, noaptea de sâmbătă spre duminică: ALCOOL

În data de 20 august 2023, în jurul orei 00:30, polițiștii au oprit în trafic, pe DN7, pe raza orașului Simeria, motocicleta  condusă de un bărbat de 33 de ani, din Simeria.

După oprire, la solicitarea polițiștilor, bărbatul nu a  fost în măsură să prezinte documentele prevăzute de lege (personale sau al motocicletei). Acesta a recunoscut că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și a declarat că a condus motocicleta pe raza orașului Simeria „pentru a o proba”, în vederea achiziționării. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,35 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Orașul Uricani, sâmbătă: DROGURI

În data de 19 august 2023, polițiștii au  depistat în trafic, pe raza orașului Uricani, autoturismul condus un tânăr de 24 de ani, din Uricani.  

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat valori pozitive la substanțe interzise, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală,  în vederea recoltării probelor biologice.  

Municipiul Hunedoara, vineri seara: ALCOOL

La data de 18 august 2023, în jurul orei 20:50, un bărbat de 38 de ani, din Hunedoara, a fost depistat în trafic, pe strada Răcăștie, din Hunedoara, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 0,80 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În cauzele prezentate, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente