test
marți, iunie 18, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTPERICOL pe șoselele județului Hunedoara: beți, drogați, fără permis sau conducând mașini...

PERICOL pe șoselele județului Hunedoara: beți, drogați, fără permis sau conducând mașini neînmatriculate

Șoselele județului Hunedoara devin tot mai periculoase. În weekendul recent încheiat, polițiștii hunedoreni au descoperit în trafic numeroase infracțiuni săvârșite de cei aflați la volan, care au pus în pericol circulația rutieră, viețile lor și ale celor din jur.

Câteva exemple:

  • La data de 08 ianuarie 2023, în jurul orei 20:10, poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pe raza comunei Romos, autoturismul condus de un minor în vârstă de 15 ani, din Orăștie, care nu deținea permis de conducere.
  • La data de 07 ianuarie 2023, în jurul orei 14:30, poliţiştii Formațiunii Rutiere Hațeg au oprit în trafic, pe strada Aurel Vlaicu, din Hațeg, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani, din oraşul Hațeg. În urma verificărilor, poliţiştii  au constatat faptul că autoturismul condus de bărbat a fost radiat din circulație din luna februarie 2022.
  • La data de 08 ianuarie 2023, în jurul orei 06:45, poliţiştii au oprit în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu, din Lupeni, autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 18 de ani, din municipiul Vulcan. Conducătorul auto a fost testat alcooltest cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,53 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
  • La data de 08 ianuarie 2023, în jurul orei 05:35, poliţiştii au depistat în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu, din Lupeni, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Vulcan, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
  • La data de 08 ianuarie 2023, în jurul orei 00:20, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Uricani, care conduce o  autoutilitară  pe raza orașului Uricani, iar în urma efectuării testării alcoolscopice a bărbatului, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,52 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
  • La data de 06 ianuarie 2023, în jurul orei 13:15, polițiștii au observat în trafic, pe bulevardul Nicolae Titulescu, din Haţeg, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Densuș. În momentul efectuării semnalului de oprire prin folosirea semnalelor luminoase și sonore ale autospecialei de poliţie, conducătorului autoturismului în cauză nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, fapt ce a condus la urmărirea acestuia de către echipajul de poliţie, pe mai multe străzi din Hațeg și pe DJ 687 C, unde poliţiştii au reușit oprirea autoturismului. Cu privire la conducătorul auto, poliţiştii au stabilit că avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.
  • La data de 06 ianuarie 2023, în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au oprit în trafic, pe DJ 686, în localitatea Unciuc, autoturismul condus de 41 de ani, din comuna Râu de Mori. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul  nu posedă permis de conducere, iar ca urmare a testării acestuia, aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,68 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat să se supună procedurii medico-legale.  
  • La data de 07 ianuarie 2023, în jurul orei 02:20, polițiștii  Formațiunii Rutiere Haţeg  au oprit în trafic, pe raza oraşului Haţeg, autoturismul condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Densuș. Tânărul a fost testat cu aparatul Drug-test, iar în urma testării s-au recomandat analize de laborator pentru mai multe substanțe psihotrope, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice necesare stabilirii naturii substanţelor consumate.

În cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

Sursa: IPJ Hunedoara

Dacă ai o știre, scrie-ne la: contact@newshd.ro

NewsHD.ro este un proiect jurnalistic independent.

NewsHD.ro nu este finanţat din bani publici, sub nicio formă, nici direct, nici indirect, de nicio autoritate a statului român.

NewsHD.ro nu este  finanţat de niciun partid politic.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente