test
sâmbătă, iunie 22, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTPERICOL DE MOARTE: ÎNCĂIERARE CU GLONȚ PE ȚEAVĂ într-un local din Valea...

PERICOL DE MOARTE: ÎNCĂIERARE CU GLONȚ PE ȚEAVĂ într-un local din Valea Jiului

Un scandal a izbucnit în a doua zi de Crăciun în Valea Jiului, la Vulcan. Încăierarea la care au participat mai multe persoane era să se sfârșească tragic. Unul dintre scandalagii avea asupra lui o armă letală, respectiv un pistol cu patru gloanțe, pe care îl deținea ilegal.

La data de 26 decembrie 2023,  urmare a sesizarii Poliției Municipiului Vulcan cu privire la izbucnirea unui conflict fizic în care au fost implicate mai multe persoane la un local situat pe raza municipiului Vulcan, județul Hunedoara, polițiștii au identificat asupra uneia dintre persoanele implicate în conflict o armă scură tip pistol și muniție aferentă.

PISTOL LETAL cu 4 gloanțe, deținut ilegal de unul dintre scandalagii

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Arme Explozibili și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, care, împreună polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vulcan au continuat cercetările în cauză, ocazie cu care s-a stabilit faptul că arma identificată, aflată în posesia persoanei în cauză, este un pistol letal aflat în circuitul ilegal, încarcată cu un numar de 4 cartușe cu glont de același calibru.

La percheziție, polițiștii au mai descoperit trei pistoale și muniție

În continuarea cercetărilor, de la domiciliul persoanei în cauză, care nu este deținător legal de arme, au mai fost ridicate un numar de 3 arme neletale tip pistol și muniție, toate aflate în circuitul ilegal.

Polițiștii au confiscat patru pistoale de la scandalagiul din Vulcan. Unul dintre ele este letal (foto stânga jos) și avea patru gloanțe în încărcător. Foto: IPJ Hunedoara

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire și alte violențe, distrugere și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, față de persoana cercetată fiind luată măsura preventivă a reținerii acestuia pentru o perioadă de 24 ore.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente