miercuri, februarie 28, 2024
No menu items!
AcasăCulturăPink Floyd a lansat astăzi ”Hey, Hey, Rise Up!” - în sprijinul...

Pink Floyd a lansat astăzi ”Hey, Hey, Rise Up!” – în sprijinul poporului ucrainean. ASCULTĂ acest single

Dupa o pauză de 28 de ani, la 8 aprilie 2022, Pink Floyd a lansat „Hey, Hey, Rise Up!”, în sprijinul poporului ucrainean.

Piesa, prima înregistrată de Pink Floyd după albumul „The Division Bell” (1994), este interpretată de solistul ucrainean Andriy Khlyvnyuk din grupul rock Boombox, alături de chitaristul şi vocalistul David Gilmour şi bateristul Nick Mason. Potrivit Variety, la melodia înregistrată pe 30 martie au contribuit de asemenea basistul Guy Pratt şi clăparul Nitin Sawhney.

Toate profiturile generate de single-ul „Hey, Hey, Rise Up!” vor fi direcţionate către ONG-ul Ukrainian Humanitarian Relief, a anunţat joi legendara trupă rock londoneză pe contul său de Twitter.

„Noi, la fel ca mulţi alţii, am simţit furia şi frustrarea faţă de această acţiune dezgustătoare de invadare a unei ţări independente, paşnice şi democratice şi faţă de uciderea poporului ei de către una dintre cele mai mari superputeri din lume”, a scris pe Twitter David Gilmour, care are o noră ucraineană şi nepoţi de la aceasta.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente