duminică, aprilie 14, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTPetarde și torțe ascunse de suporteri într-o groapă, pe stadionul din Hunedoara,...

Petarde și torțe ascunse de suporteri într-o groapă, pe stadionul din Hunedoara, înaintea meciului cu CFR Cluj

Jandarmii au găsit materiale pirotehnice ascunse într-o groapă săpată de suporteri pe stadionul din Hunedoara, înaintea meciului Corvinul 1921 Hunedoara – CFR 1907 Cluj din Cupa României, relatează Agerpres.

Conform unui anunţ al Jandarmeriei Române, groapa a fost săpată în dreptul sectorului peluzei gazdă, fiind acoperită cu dale.

„Jandarmeria asigură măsurile de ordine publică la evenimentul sportiv Cupa României (Corvinul 1921 Hunedoara – CFR 1907 Cluj).

Marţi, 2 aprilie 2024, în jurul orei 15,00, în urma unei acţiuni desfăşurate de către efectivele de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara, la stadionul Michael Klein din Hunedoara, au fost descoperite mai multe tipuri de articole pirotehnice (baterii de artificii, petarde, fumigene, stroboscoape) într-o groapă săpată în incinta arenei sportive, în dreptul sectorului peluzei gazdă.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că un grup restrâns de suporteri a săpat groapa şi a ascuns materialele pirotehnice (baterii de artificii, petarde, fumigene, stroboscoape)”, a comunicat Jandarmeria.

Foto: Jandarmeria Română

În prezent, se desfăşoară activităţi pentru constatarea şi predarea materialelor pirotehnice către efectivele poliţiei.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente