luni, aprilie 29, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTUite așa o pușcă avea. Deținea acte pe ea. Și tot I-A...

Uite așa o pușcă avea. Deținea acte pe ea. Și tot I-A CONFISCAT-O POLIȚIA

Poliția a desfășurat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din Orăștioara de Sus, bănuit de săvârșirea unor infracțiuni la regimul armelor și munițiilor

Cioc-cioc! Poliția, deschideți!

La data de 27 februarie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din comuna Orăștioara de Sus, bănuit de săvârșirea unor infracțiuni la regimul armelor și munițiilor.

Patru cartușe n-aveau arma potrivită pe lângă ele

În urma activității menționate, polițiștii au ridicat în vederea  continuării cercetărilor o armă letală de vânătoare și muniția aferentă, deținute legal în baza permisului de armă, precum și muniție deținută fără drept de bărbat, constând în patru cartușe, pentru care acesta nu deținea arme (de calibrele respective).

Pe pereți, doi căpriori și-un mistreț

De asemenea, polițiștii au ridicat și trei trofee de vânătoare (respectiv un trofeu din specia mistreț și două trofee cu coarne și cranii, din specia căprior).

Cercetările continuă

În acest caz, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de braconaj cinegetic, uz de armă fără drept și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. (IPJ Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente