duminică, mai 12, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATECăsuța noastră, cuibușor de nebunii. Pe pagina Casei de Cultură Hunedoara rulează...

Căsuța noastră, cuibușor de nebunii. Pe pagina Casei de Cultură Hunedoara rulează acum filme porno

Pe data de 4 august, pagina oficială de Facebook Primăria Hunedoara, dar şi paginile mai multor entităţi subordonate, au fost ţintele unui atac cibernetic concertat fiind, practic, furate.

Tot atunci, Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara, a rămas fără pagina de Facebook ”Dan Bobouțanu – Jurnalul primarului”, care i-a fost furată de autori necunoscuți și redenumită ”Artificial Intelligence”

În ciuda demersurilor noastre susţinute, recuperarea respectivelor pagini, până în acest moment, nu a fost posibilă.”- au anunțat, ieri, reprezentanții Primăriei Hunedoara.

Primăria și-a făcut pagină nouă: Administrația municipiului Hunedoara

Din cauză că procesul de recuperare a vechilor pagini durează mult mai mult decât ne dorim şi noi, până la remedierea situaţiei, vom posta pe această pagină informările publice obişnuite ale Primăriei municipiului Hunedoara.”- au scris reprezentanții Primăriei Hunedoara.

În total, un număr de 16 pagini de Facebook ale Primăriei Hunedoara au fost furate de hackeri, conform afirmaţiilor primarului Hunedoarei, Dan Bobouţanu. „N-ai cu cine discuta la Facebook!” – s-a plâns primarul, vineri, la un post de televiziune.

Hackerii au furat și pagina Casei de Cultură Hunedoara, pe care rulează acum filme pentru adulți.

.

CITEȘTE ȘI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente