test
marți, iunie 18, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieDEVA: Locul de joacă din Parcul Cetății va fi complet modernizat. Lucrările...

DEVA: Locul de joacă din Parcul Cetății va fi complet modernizat. Lucrările au început, vezi CUM VA ARĂTA

Constructorul a început lucrările pentru reabilitarea locului de joacă din Parcul ,,Cetate” Deva.

Au fost dezafectate vechile echipamente și se lucrează la decopertarea stratului vegetal, se realizează săpături, terasamente, turnare suprafață elastică de protecție etc.

Noul loc de joacă va avea montate mai multe echipamente: un complex de joacă modern care oferă o gamă diversificată de activități, un complex de joacă pentru copii cu dizabilități, diferite tipuri de leagăne pentru copii mici și copii mari, inclusiv leagăne pentru copii cu dizabilități, balansoare, figurine pe arc, echipamente muzicale, coșuri de gunoi, bănci stradale.

Valoarea totală a lucrărilor și dotarea parcului cu echipamente de joacă și mobilier urban se ridică la 895.009, 57 lei fără TVA (aproximativ 180.000 euro fără TVA)

Investiția este finanțată din bugetul local al municipiului Deva.

Premieră: O zonă de educație rutieră pentru copii

ÎN PREMIERĂ: Noul loc de joacă va avea inclusă o zonă de educație rutieră compusă din benzi de circulație, mașinuțe, semafoare, indicatoare rutiere, treceri de pietoni etc. Aceasta va putea fi utilizată și de către unitățile de învățământ devene pentru ore de educație rutieră în aer liber.

”Locul de joacă din Parcul ,,Cetate” Deva dar și celelalte din oraș sunt înființate de administrația publică locală pentru distracția dar și siguranța copiilor noștri.

Vom continua modernizarea locurilor de joacă existente în municipiul Deva și înființarea altora pentru a oferi o alternativă cât mai sigură pentru activitățile în aer liber.

În fotografiile atașate, găsiți câteva randări, ca să puteți vizualiza cum va arăta locul de joacă din Parcul ,,Cetate” Deva la finalul lucrărilor.” – a transmis primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea.

Sursa: Nicolae-Florin Oancea, primarul municipiului Deva

NewsHD.ro este un proiect jurnalistic independent.
NewsHD.ro nu este finanţat din bani publici, sub nicio formă, nici direct, nici indirect, de nicio instituție sau autoritate a statului român.
NewsHD.ro nu este finanţat de niciun partid politic.
Contact us: contact@newshd.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente