test
sâmbătă, iunie 15, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăDUMNEZEU şi LEGEA PENSIILOR: ”Singurul adevăr pe care îl voi susține în...

DUMNEZEU şi LEGEA PENSIILOR: ”Singurul adevăr pe care îl voi susține în fața oamenilor și a lui Dumnezeu”

Senatoarea PNL de Valea Jiului, Lucica Dina Muntean, face astăzi o punere la punct în privința celor care au cu adevărat merite în promovarea și votarea Legii Pensiilor în varianta care păstrează neatinse drepturile minerilor și energeticienilor.

În susținerea adevărului cu privire la cei merituoși, senatoarea Lucica Dina Muntean, soție de preot, Îl invocă pe Dumnezeu.

Victorie pentru mineri și energeticieni!

Legea Pensiilor a fost votată ieri în plenul Camerei Deputaților. Ceea ce am sperat pentru Valea Jiului după depunerea amendamentelor mele s-a împlinit! – a scris senatoarea PNL Lucica Dina Muntean pe pagina sa de Facebook.

”După război mulți viteji se-arată”

Dar pentru că „după război mulți viteji se arată”, îmi fac datoria să vă spun că atât înainte, cât și după votul final al acestei legi au existat tot felul de speculații făcute cu scopul de a-i dezinforma pe beneficiarii ei și de a șterge, cu orice preț, meritul celor care s-au implicat direct în apărarea drepturilor acestora.

Singurul adevăr pe care îl voi susține în fața oamenilor și a lui Dumnezeu: Eu, Vetuța Stănescu și PNL avem meritele acestei legi

Pentru că suntem în postul Crăciunului, moment de primenire sufletească, mă văd obligată să vă spun singurul adevăr (susținut cu dovezi!) pe care îl voi susține la rândul meu în fața oamenilor și a lui Dumnezeu.

Fără amendamentele mele, depuse cu număr de înregistrare la Comisia de Muncă din Camera Deputaților, de către doamna deputat Vetuța Stănescu și fără asumarea și susținerea lor de către PNL în coaliția de guvernământ, această IZBÂNDĂ nu ar fi existat!

Așa că este momentul să renunțăm la orgolii și să recunoaștem că totul e bine când se termină cu bine, deoarece, până la urmă asta este ceea ce contează cu adevărat pentru oameni!” – a scris senatoarea PNL de Valea Jiului, Lucica Dina Muntean, pe pagina ei de Facebook.

Notă: intertitlurile aparțin redacției.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente