joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEO singură profesoară a luat nota 10 la examenul de titularizare, în...

O singură profesoară a luat nota 10 la examenul de titularizare, în județul Hunedoara. Ea vine dintr-un sat din județul Gorj

O singură notă de 10 a fost obținută, în județul Hunedoara, la examenul de titularizare, sesiunea iulie 2022.

Este vorba despre Maria-Roxana Rădulescu, domiciliată în satul Mirosloveni, comuna Albeni, județul Gorj, care a ales să susțină examenul de titularizare în județul Hunedoara. Aceasta a dat examen la Arte Vizuale (educație plastică/educație vizuală/educație artistică) și a luat unica notă maximă din județul Hunedoara.

Următorii clasați, în ordinea mediilor, au fost următorii:

  • Locul 2: Cristian-Aurel Rafiliu, din comuna Romos (HD), nota 9,95 – Matematică
  • Locul 3: Gabriela Burtică, din municipiul Hunedoara, nota 9,90 – Limba și Literatura Română/Pedagogie Preșcolară
  • Locul 4: Dorina Maria Pantea, din municipiul Deva, nota 9,85 – Arte Vizuale
  • Locul 5: Sofia Alexandra Gașpar, din municipiul Deva, nota 9,75 – Istorie

În județul Hunedoara s-au prezentat 476 de candidaţi (85,3%) din cei 558 de candidaţi care întruneau condițiile pentru susținerea probei scrise din cadrul concursului de titularizare.

În județul Hunedoara, 41 de candidaţi s-au retras din motive personale sau medicale iar 4 candidați au fost eliminați din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă. 

La nivel național, doar 146 de candidați la concursul de titularizare 2022 au luat nota 10 la proba scrisă, în timp ce 4.573 candidați au luat mai puțin de nota 5.00.

Județele Cluj, Bistrița-Năsăud, Bacău, Municipiul București, Neamț, Arad, Prahova și Dâmbovița au avut cele mai bune rezultate din perspectiva notelor mai mari de 7.00 (peste 50%).

Județele Călărași, Giurgiu, Tulcea și Mehedinți au avut cele mai slabe rezultate din perspectiva notelor mai mari de 7.00 (sub 40%), potrivit anunțului făcut de ministrul Educației, Sorin Mihai Cîmpeanu.

CITEȘTE ȘI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente