joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieDEVA: Cum arată armata care va ataca insectele şi rozătoarele din oraş,...

DEVA: Cum arată armata care va ataca insectele şi rozătoarele din oraş, începând de luni

Primăria Municipiului Deva a încheiat contractul pentru delegarea gestiunii serviciului de salubrizare a municipiului Deva – activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie și deratizare. Contractul a fost încheiat pe o perioadă de 4 ani cu DD CHIM SRL, operator care se va ocupa de acum înainte de aceste servicii destinate domeniului public al municipiului.

Operatorul a prezentat, vineri, flota de autospeciale care va opera pe domeniul public al municipiului Deva și echipamentele necesare.

Luni, 22 mai 2023, se va emite ordinul de începere a lucrărilor.

Activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie și deratizare este realizată pentru combaterea rozătoarelor și a insectelor care sunt considerate purtătoare de maladii transmisibile sau generatoare de disconfort, în scopul îmbunătățirii calității vieții locuitorilor municipiului Deva.

Precizăm din nou faptul că, prin contractul încheiat cu DD CHIM SRL, NU SE OFERĂ EXCLUSIVITATE operatorului să efectueze serviciile cu alte instituții publice, agenți economici etc. care își desfășoară activitatea pe raza UAT Municipiul Deva.

.
.
.

Sursa text/foto: Biroul de presă al Primăriei Municipiului Deva

……………

NewsHD.ro este un proiect jurnalistic independent.

NewsHD.ro nu este finanţat din bani publici, sub nicio formă, nici direct, nici indirect, de nicio autoritate a statului român.

NewsHD.ro nu este finanţat de niciun partid politic.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente