joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTNapolitane PERICULOASE! A fost detectată Salmonella. Vezi produsul pe care NU TREBUIE...

Napolitane PERICULOASE! A fost detectată Salmonella. Vezi produsul pe care NU TREBUIE SĂ ÎL CONSUMI

Produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“ a fost retras de Lidl, indiferent de termenul de valabilitate, după ce, în urma analizelor, s-a detectat Salmonella Typhimurium. Produsul poate fi returnat în magazine fără prezentarea bonului fiscal.

Producătorul Pak Rampart d.o.o. recheamă preventiv produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“, toate termenele de valabilitate și toate loturile.

În urma unei analize efectuate, a fost detectată Salmonella Typhimurium.

Salmonella poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza). Clienții care au cumpărat acest produs, indiferent de termenul de valabilitate, sunt rugați să ţină cont de retragere şi să nu îl consume.

Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.


Această rechemare vizează exclusiv produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Tastino, nu sunt afectate de această rechemare.

Produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“ a fost distribuit in toata rețeaua de magazine Lidl.

Sursa: ANSVSA

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente