joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieLa Petroșani se montează deja luminițele de Crăciun, care se vor aprinde...

La Petroșani se montează deja luminițele de Crăciun, care se vor aprinde de Moș Nicolae

Anunțul montării iluminatului ornamental de sărbători pe străzile din Petroșani a fost făcut astăzi de primarul Tiberiu Iacob-Ridzi:

Municipiul Petroșani va fi împodobit de sărbătoare, așa cum a fost în toți acești ani.

Am început deja montarea iluminatului ornamental care va un plus de strălucire localității noastre cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Dat fiind faptul că vorbim despre un sistem de iluminat pe bază de LED-uri, costurile generate de consum nu vor fi de natură să afecteze bugetul localității și, în plus, vom face economie și prin reducerea perioadei în care iluminatul de sărbătoare va funcționa, respectiv din data de 6 decembrie, până în data de 10 ianuarie.

În ciuda perioadei mai grele pe care o traversăm, generată de creșterea tarifelor la utilități și a prețurilor, copiii și nepoții noștri trebuie să se bucure de magia Sărbătorilor de Iarnă. Mai ales pentru ei, dar și pentru noi toți, vom avea și în acest an iluminat festiv de sărbători pentru a trăi pe deplin bucuria Crăciunului!

Luminile de Crăciun se vor aprinde în data de 6 Decembrie, de Moș Nicolae, și, așa cum am procedat și în anii precedenți, iluminatul ornamental va include toate zonele din oraș. – a scris Tiberiu Iacob-Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente