luni, mai 20, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATELa Deva, hoții nu mai ciordesc mărunțiș: FURĂ MAȘINA CU TOTUL, direct...

La Deva, hoții nu mai ciordesc mărunțiș: FURĂ MAȘINA CU TOTUL, direct cu platforma!

Două autoturisme au fost furate din Deva după ce au fost ridicate de hoți cu ajutorul unei platforme auto și ulterior vândute. Ambele autoturisme erau parcate pe Calea Zarandului din oraș.

În urma activităţilor investigative, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Deva au identificat patru bărbaţi din judeţul Mehedinţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 42 de ani, bănuiți de comiterea unor infracţiuni de furt de autoturisme.

Ultima infracţiune de acest gen a fost reclamată poliţiştilor la data de 08 februarie 2023, când Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie din municipiul Deva cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul care era afla parcat, dar neasigurat, într-o parcare situată în municipiul Deva.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar la data de 08 mai 2023 au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Deva, precum și patru mandate de aducere emise pe numele celor patru bărbaţi.

În urma administrării probatoriului, față de fiecare cei patru a fost luată măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 de ore, aceştia urmând a fi prezentați magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.

Pâna în prezent au fost documentate doua cazuri de furturi de autoturisme (prejudiciul fiind recuperat) – dar activitățile continuă, fiind date ca ar fi comis fapte asemănătoare și în alte localități.

Ambele autoturisme furate din Deva au fost recuperate de polițiști.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente